۱۳۹۵ اردیبهشت ۹, پنجشنبه

موردهایی جهت شناخت کشورهای مختلف جهت مهاجرت به

عنوان : شرایط اقامت رشته های مهندسی در ترکیه و مشاغل مجاز برای رشته های مهندسی در دانمارک

جهت آشنایی و انجام امور اقامت کانادا میتوانید مقالات این وبلاگ را مطالعه نمایید.

مهاجرت به دانمارک امروزه به یکی از انتخاب ها برای مهاجرت تبدیل شده است.این کشور اسکاندیناوی که در جوار آلمان و سوئد قرار دارد از نظر امید به زندگی در میان مردم و سطح رفاه و شادی در جامعه در بالای جدول قرار داشته است.البته باید به این آمار مبزان بلایای طبیعی را هم اضافه کرد.کشور دانمارک با این که یکی از اعضای اتحادیه اروپا و محدوده شنگن می باشد اما همچنان با واحد پولی خود ( کرون ) اقتصاد خود را می گرداند و به حوزه پولی یورو وارد نشده است.به همه این موارد باید این نکته را نیز اضافه کرد که مردم این کشور برای چند سال پیاپی به عنوان شادترین مردم دنیا معرفی شده اند.

دانمارک قوانینی برای پذیرش متقاضیان مهاجرت از سراسر دنیا وضع کرده است.یکی از راه های مهاجرت به دانمارک روش اخذ گرین کارت می باشد.کشور دانمارک دارای دولت رفاه ‌است و از نظر پایین بودن اختلاف درآمد مردم ، رتبه ی اول جهان است.دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و در بررسی‌های سالانه، مردم آن مکرراً به عنوان ((راضی‌ترین)) مردم جهان اعلام می‌شوند و این کشور به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان به شمار می‌آید.این موارد دلایل خوبی برای متقاضیان اقامت دانمارک می باشد تا دانمارک را به عنوان مقصد انتخاب کنند.پرچم این کشور که شامل یک صلیب سفید در میان آن است قدیمی‌ترین پرچمی در جهان است که از سال ۱۸۲۱ تا به حال برافراشته می شود. صلیب سفید این پرچم را در پرچم کشورهای سوئد ، نروژ، فنلاند و ایسلند هم می‌توان دید.

اقتصاد کشور دانمارک

 اقتصاد دانمارک در سال‌های اخیر به دلیل رشد خصوصی‌ سازی، توسعه زیادی پیدا کرده است.البته افزایش صادرات و سرمایه‌ گذاری نقش مهمی در این توسعه اقتصادی ایفا کرده است. روابط دانمارک با کشورهای اروپایی، از ابتدای عضویت در اتحادیه اروپا در سال 1973 میلادی، روابط محکمی بود که آینده این کشور را رقم زد. این کشور همچنین عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز هست. این کشور منابع زیادی ندارد. با این حال روزانه 342 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و 320 هزار بشکه آن را صادر می‌کند و برای مصارف داخلی خود 164 هزار بشکه در روز نفت وارد می‌کند. دانمارک از تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ گوشت، کره، پنیر و تخم‌ مرغ در جهان است. این کشور محصولات خود را به کشورهای آلمان، سوئد، انگلستان، آمریکا، نروژ، هلند و فرانسه صادر می کند. ماهی، دارو و مبلمان بخش دیگری از صادرات آن را تشکیل می‌دهد. همچنین دانمارک از کشورهای آلمان، سوئد، نروژ، هلند، انگلستان، چین و فرانسه ماشین آلات صنعتی، مواد اولیه کارخانه های صنعتی، مواد شیمیایی، سموم و بذرهای کشاورزی وارد می کند.

کار در دانمارک

دانمارک از اعضای مؤسس سازمان ملل و ناتو است.خوشبختانه اداره مهاجرت دانمارک اقدام به تایید تقاضای مهاجرت به دانمارک افراد از طریق نیروی کار ماهر نموده است.این سیستم از انواع سیستم های امتیازی می باشد در این روش امتیاز های شما در یک سیستم امتیاز بندی که از طرف دولت دانمارک معرفی شده محاسبه می شود و در صورتی که 100 امتیاز کسب نمایید امکان اخذ ویزا برایتان وجود خواهد داشت. فرد دارنده گرین کارت، مجاز به کار کردن در دانمارک می باشد. در این روش به متقاضی و خانواده او تا مدت سه سال اقامت دانمارک اعطا می گردد. پس از انقضای 12 ماه ویزای متقاضی نهایتا تا چهار سال دیگر اقامت دانمارک برای تمدید می گردد.

تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک و سیستم آموزشی این کشور در میان کشور های سرآمد دنیا قرار دارد.براساس گزارش یک شبکه جهانی تحقیقات دانشگاهی دانمارک در رتبه بندی جهانی در مکان پنجم عالی ترین کشور جهان جهت عرضه امکانات آموزش عالی قرار گرفته است. دانمارک نیز در صدر شاخص آموزش سازمان ملل قرار دارد و مدارک دانشگاهی آن در کل دنیا دارای اعتبار است. موسسات عالی تحصیلی دانمارک کلاس های بسیار زیاد آموزشی در سطح عالی ارائه می دهند. بیوتکنولوژی، تجارت، طراحی، مهندسی محیط زیست، فناوری مواد غذایی، فناوری اطلاعات علمی، انرژی های تجدید پذیر، ارتباطات و داروسازی فقط برخی از دوره هایی هستند که برگزار می شوند.تحصیل در دانمارک برای افراد زیر 16 سال اجباری است و در مدارس دولتی یا خصوصی تدریس می گردد. . با این وجود، حدود 82% از جمعیت جوان این کشور نیز به تحصیلات در خود در مقاطع بالاتر ادامه می دهند. آموزش " پایه" پیش دبیرستانی نیز در همان نهادها در طی دوره ای اجباری تدریس می شود و در پایان آن نیز جهت احراز گواهینامه ، امتحانی برگزار می شود. دو گزینه در دوره دبیرستان قابل انتخاب می باشد. یک برنامه سه ساله دبیرستان که جوانان را برای تحصیلات عالیه آماده می کند. در حالیکه آموزش و پرورشِ فنی- حرفه ای، آنان را برای مشاغل خاصی آماده می کند. در مورد دوم، زمان دانش آموزان بین حضور در مدرسه و اشتغال به نسبت تقریبی 30:70 تقسیم شده است.آموزش بزرگسالان برای مشاغل فنی –حرفه ای تحت نظارت دولت با سه هدف دنبال می شود. این آموزش با اهداف به رورآمد کردن تواناییهای فردی، تصحیح کمبودهای ساختاری و امکان رشد اشتغال صورت می گیرد. تقریبا ¾ میلیون بزرگسال دانمارکی خود به شکل سالانه از این سیستم بهره می گیرند.همچنین دانمارک به عنوان یک مقصد خوب برای مهاجرت پزشکان می باشد.

هزینه های زندگی در دانمارک

هزینه های زندگی در دانمارک برای مهاجران، نقش بزرگی را در زندگی اجتماعی و کاری آنها ایفا می کند. همانطور که شما عزیزان هم این موضوع برایتان حائز اهمیت هست میخواهید بدانید که هزینه های زندگی در دانمارک به چه میزانی می باشد و ایا با کار کردن میتوانید این هزینه ها را تامین کنید یا خیر؟در کشور دانمارک موارد مالی زیادی وجود دارد که یک فرد مهاجر باید از آنها آگاه باشد، که از آن جمله می توان به مواردی چون مالیات، مخارج زندگی و حقوق اشاره کرد. اگرچه کشور دانمارک دارای مالیات بالایی نسبت به بعضی از کشورهای اروپا است اما هزینه این مالیات صرف خدمات رفاه اجتماعی، می شود.البته برای مهاجرانی که ازطرف دولت دانمارک برای بازار کار، بسیار مورد نیاز می باشند و جزو مشاغلHigh Demand هستند، برنامه مالیاتی ویژه ای وجود دارد که با داشتن شرایط خاصی در کار، مالیات بر درآمد را تا 25 درصد در طی سال یا 33 درصد در طی 5 سال، کاهش می دهد. اگرچه هزینه های زندگی در دانمارک بالا می باشد اما به همان میزان، دستمزد و حقوق نیز در این کشور بالاست؛ بطوری که درسال 2009 با پایین آمدن هزینه های درمانی و مالیات بر درآمد، سطح حقوق همچنان بالا باقی ماند.







شما می توانید مقالات بیشتری در ارتباط با مهاجرت به استرالیا در سایت ما مطالعه نمایید.

 مهاجرت به دانمارک ,  مهاجرت به اسپانیا ,  مهاجرت به سوئد

۱۳۹۵ اردیبهشت ۵, یکشنبه

مدلهای پناهندگیبه دانمارکبه وسیله کاریاتحصیلاز طریق راحت ترین بدون هزینهراه های اقامت پزشکانبه دانمارک دانستنی های دانمارک همه چیزدربارهدانمارک درس خواندندر دانمارکاقامت در دانمارک}

عنوان: متدهای اخذ اقامتبه دانمارک از طریق کاریاتحصیلبه وسیله  روش ها بدون هزینهراه های اقامت پرستارانبه کشور دانمارک دانستنی های دانمارک اطلاعات کلیدربارهکشور دانمارک ادامه تحصیلدر دانمارکاقامت در دانمارک}

این مقاله در مورد اقامت دانمارک است.

 

براساس گزارش یک شبکه جهانی تحقیقات دانشگاهی دانمارک در رتبه بندی جهانی در مکان پنجم عالی ترین کشور جهان جهت عرضه امکانات آموزش عالی قرار گرفته است. دانمارک نیز در صدر شاخص آموزش سازمان ملل قرار دارد و مدارک دانشگاهی آن در کل دنیا دارای اعتبار است. موسسات عالی تحصیلی دانمارک کلاس های بسیار زیاد آموزشی در سطح عالی ارائه می دهند. بیوتکنولوژی، تجارت، طراحی، مهندسی محیط زیست، فناوری مواد غذایی، فناوری اطلاعات علمی، انرژی های تجدید پذیر، ارتباطات و داروسازی فقط برخی از دوره هایی هستند که برگزار می شوند.

 

گزینه های تحصیلی

 موسسات آموزش عالی دانمارک طیف گسترده ای از انتخاب ها را در اختیار دانشجویان خارجی قرار می دهد. کلیه ی برنامه های آموزشی از سطح کیفی عالی برخوردار بوده و اعتبار بین المللی دارند. فراتر از پانصد برنامه آموزشی به زبان انگلیسی برگزار می شوند. جهت ورود بایستی شرایط آکادمیک و زبان برآورده شوند.

  گزینه های مهم تحصیلی شامل:

 کارشناسی

مدرک کارشناسی دانشگاه پس از تکمیل یک دوره سه ساله دوره کارشناسی اعطاء می گردد که اصولا به یک یا دو زمینه اختصاص دارد. آموزش بر اساس تحقیق است و علاوه بر مبانی آکادمیک دانشجو را با دانش تخصصی نیز آشنا می سازد. در مراحل پایانی دوره دانشجویان یک پروژه نهائی ارائه می دهند. این مدرک فضای ورود فارغ التحصیلان به بازار کار یا تحصیلات عالی (فوق لیسانس) رامحیا می سازد.

 کارشناسی ارشد

دوره کاندیدا توس یا کارشناسی ارشد یک دوره دو ساله براساس تحقیق میباشد. این دوره به دانشجویان دانش نظری ارائه داده و زمینه کاربرد عملی این دانش را همچنین محیا می نماید. این دوره شامل یک پایان نامه یا در برخی از درس ها یک پروژه عملی می باشد. طیف گسترده ای از رشته ها عرضه می شود تا نیاز یک جامعه دانش محور و جهانی را مرتفع سازد.

 دروه های دکتری

دوره های دکتری در دانمارک شامل بورسیه کامل می شوند.در حقیقت متقاضی حقوق دریافت می نماید و شهریه ای هم پرداخت نمی کند. برخی از دوره های دکتری با همکاری ما بین دانشگاه ها و شرکت های خصوصی ارائه می شود.

 شرایط عمومی برای پذیرش

 شرایط زبان انگلیسی 

کلیه ی برنامه هاي آموزشي دانمارک نیازمند  يك سطح استاندارد زبان انگليسي می باشند. دوره هاي كاشناسي و كارشناسي ارشد كه به انگليسي تدريس مي شوند بنابراین متقاضیان بايد حداقل مهارت دانش انگليسي  دبيرستان دانمارك جيمنازيوم را به اثبات برسانند. برخی از برنامه ها نيازمند به انگليسي يك سطح بالاتر يعني انگليسي A می باشند،، جهت اثبات مهارت انگليسي اکثر تست هاي زبان انگليسي تافل، آیلتس و غيره بكار گرفته مي شود.

 شهریه

 تحصیلات عالی در دانمارک برای دانشجویان از کشورهای EU/EEA  و دانشجویان برنامه تبادل دانشجو و شهروندان کشور سوئیس رایگان ارائه می شود.

دانشجویانی که دارای اقامت دانمارک می باشند، اقامت موقت قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد و یا اولیاء آنها با وجود اینکه از کشورهای غیر از EU/EEA بوده لیکن در دانمارک مشغول کار باشند، همچنین شهریه پرداخت نمی کنند. دیگر دانشجویان باید شهریه پرداخت کنند. هزینه شهریه سالانه برای دوره های تمام وقت بین  45000 تا  120000 متفاوت است.

 

 

 

۱۳۹۵ فروردین ۲۵, چهارشنبه

تحصیل در آلمان و مسائل مهم وکلیدی درباره قبول شدن مؤسسات معتبر در آلمان

عنوان: فراگیری دانش در آلمان و مسائل مهم وکلیدی  در مورد قبول شدن در دانشگاه‌های آلمان

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارندقوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

تحصیل در آلمان و پاسخ پرسش های متداول در مورد گرفتن ویزای تحصیلی آلمان

تحصیل در آلمان : در ابتدا باید نسبت به قوانین مهاجرتی که کشور آلمان برای دانشجویان وضع کرده اطلاعات کافی داشته باشد و در این مورد به روز باشید.مسئله مهم دیگر این موضوع است که باید نسبت به مراحل انجام کارتان برای اخذ اقامت دانشجویی و یا رفت و آمد به آلمان آشنایی کامل داشته باشد تا در برنامه زمانی تان مشکلی ایجاد نشود.برای تحصیل در آلمان، بهتر است در کشور خود به‌موقع به جمع آوری اطّلاعات مورد نیاز بپردازید، مثلاًَ اطّلاعاتی درباره‌ی روادید دانشجویی.آغاز هر کاری همیشه دشوار است پس صبور باشید.اصولاً راه تحصیل در مراکز آموزشی آلمان بر روی تمام خارجی‌ها گشوده‌است به شرط این‌که متقاضی شرایط لازم برای دریافت پذیرش تحصیلی را داشته باشد. بخش روابط بین‌الملل (Akademisches Auslandsamt) درهر دانشگاهی مسئول ارزیابی مدارک و شرایط متقاضی  برای صدور پذیرش تحصیلی است.

متقاضیانی که آخرین مدرک تحصیلی‌شان در آلمان به رسمیّت شناخته نمی‌شود، این امکان را دارند که با گذراندن دوره‌ی کالج سطح علمی خود را به سطح متقاضیان ورود به دانشگاه برسانند. متقاضی تحصیل در آلمان می‌تواند برای جمع‌آوری اطّلاعات مورد نیاز پیرامون تحصیل در آلمان، رشته‌های تحصیلی ومیزان معلومات لازم در زبان آلمانی  به موسّسه‌ی تبادلات دانشگاهی (آکادمیک) آلمان(DAAD) در کشور خود مراجعه نماید.  دانشجویان می‌بایست مدرک زبان معتبری ارائه‌ دهند که برای صدور پذیرش دانشجویی ضروری است. برای ارزیابی سطح زبان آلمانی و دریافت مدرک مورد نظر آزمون‌های گوناکونی برگزار می‌شوند که داوطلب می‌تواند در یکی از آنها شرکت کند. تنها دانشجویان رشته‌های بین‌المللی نیازی به ارائه‌ی مدرکی که دال برسطح معلومات زبان آلمانی باشد، ندارند. زبان مورد نیاز برای این دسته از دانشجویان زبان انگلیسی است.در ادامه نکات جدیدی از سایت سفارت آلمان در ایران در خصوص روادید دانشجویی آورده شده که بسیار حائز اهمیت است.

نکات جدید در خصوص روادید دانشجویی

بررسی درخواست روادید دانشجویی در حال حاضر بین 5 الی 10 هفته زمان می برد. لطفاً تنها در صورتی برای ترم زمستانی اقدام نمائید که بین وقتی که از سفارت گرفته اید و شروع ترم دانشگاه حداقل 5 هفته فاصله زمانی وجود داشته باشد.
در غیر این صورت حضور به موقع برای شروع ترم دانشگاهی امکان پذیر نخواهد بود. سفارت تصمیم دارد درخواست هایی که کمتر از 5 هفته پیش از شروع ترم به باجه مربوطه ارائه می گردند را نپذیرد.
ارائه درخواست برای ترم تابستانی 2016 همراه با فرم درخواست پذیرش uniassist، تأییدیه دریافت درخواست ثبت نام و یا تأییدیه (موقت) پذیرش همچنان امکان پذیر است.

برای تحصیل در آلمان چه باید کرد؟

نخستین گام در این‌راه جمع‌آوری اطّلاعاتی است در مورد: شرایط تحصیل در آلمان ، سطح معلومات مورد نیاز در زبان آلمانی، چگونگی دریافت روادید دانشجویی و اجازه‌‌ی اقامت در کشور آلمان. متقاضی می‌بایست سطح معلومات خود در زبان آلمانی را با ارائه‌ی مدرکی معتبر به اثبات برساند. داوطلبانی که هدفشان تحصیل در رشته‌های بین المللی است، از این قاعده مستثنی هستند. یکی از شرایط لازم برای تحصیل این گروه از دانشجویان، تسلّط کافی به زبان انگلیسی است.

چگونه سطح معلومات متقاضی در زبان آلمانی سنجیده می‌شود؟

برای تحصیل در مراکز آموزش عالی آلمان، ارائه‌ی مدارکی که نشان‌دهنده‌ی تسلّط کافی داوطلب به زبان آلمانی است، ضروری است. تنها داوطلب‌هایی که قصد تحصیل در رشته‌های بین‌المللی را دارند، از این قاعده مستثنی هستند. برای دریافت این مدارک می‌توان در آزمون‌های زبان ویژه‌ای که هم در ایران و هم در آلمان برگزار می‌شوند، شرکت کرد.

ارائه چه مدارکی برای تحصیل در آلمان ضروری است؟

مهمترین مدرک روادید دانشجویی است. برای متقاضیان تحصیل در آلمان سه نوع روادید وجود دارد :

روادیدی که فقط برای فراگیری زبان در آلمان صادر می‌شود (Sprachvisum)

روادید متقاضی تحصیل ( Studienbewerbervisum)

روادید دانشجویی ( Visum zu Studienzwecken)

تنها داشتن روادید دانشجویی امکان اقامت و تحصیل دانشجویی در آلمان را فراهم می‌سازد. متقاضی می‌بایست افزون‌بر روادید دانشجویی،  گذرنامه‌ی معتبر و اصل مدارک ( کارنامه‌های‌) تحصیلی خود را نیز ارائه دهد.

نحوه‌ی پذیرش دانشجو در رشته‌های گوناکون چگونه است؟

بخش روابط بین الملل دانشگاه‌ها  (Akademisches Auslandsamt)و مرکز اصلی  توزیع سهمیه‌ی دانشجویی (ZVS) ، مسئولیّت توزیع جواز دانشجویی در رشته‌های گوناکون را به عهده دارند. پذیرش تحصیلی تنها زمانی صادر می‌شود که متقاضی دارای جواز ورود به مراکز آموزش عالی(Hochschulzugangsberechtigung) باشد. پس از دریافت همه‌ی این مدارک، متقاضی می‌تواند در مراکز آموزش عالی نام‌نویسی(Einschreibung) کند.

متقاضی می‌باید خود را پس از ورود به آلمان نزد چه اداره‌هایی معرّفی کند؟

تحصیل در آلمان و شرایط مهاجرت به آلمان

مهمترین اداره‌، اداره‌ی خارجی‌ها (Ausländeramt)و اداره‌ ثبت احوال  (Einwohnermeldeamt) است. داوطلب تحصیل در آلمان می‌باید در اداره‌ی خارجی‌ها مدارکی ارائه دهد که دال بر تأمین هزینه‌ی تحصیل دانشجو در آلمان ‌باشند. اجازه‌ی اقامت دانشجویی در آلمان تنها برای یک سال صادر می‌شود و باید هر ساله تمدید شود.

آیا کارنامه‌ها‌ی تحصیلی و دیگر مدارک باید تأیید شوند؟

برای درخواست تحصیل در آلمان می‌بایست  تمام مدارک و کارنامه‌های متقاضی نخست ترجمه و سپس به‌طور رسمی تأیید شوند. برای درخواست پذیرش، تنها به ترجمه‌ی تأیید شده‌ی این مدارک نیاز است. نکته‌ی مهم : هیچ‌گاه اصل مدارک خود را تحویل ندهید.  ارایه ترجمه‌ی تایید شده‌ی مدارک کافی است.

آیا دانشجو می‌‌بایست خود را بیمه‌ی درمانی کند؟

دانشجویان آلمانی و دانشجویان سایر کشورها زیر پوشش شرکت‌های بیمه‌ی خدمات درمانی دولتی  (gesetzliche Krankenkasse)  قرار می‌گیرند. حق بیمه‌ی دانشجویی تقریبا ۵۰ یورو در ماه است.

چه مقدار پول برای تحصیل در آلمان لازم است؟

تحصیل در آلمان و هزینه های تحصیل در آلمان

هزینه‌ی زندگی در آلمان بالاست. میزان مخارج زندگی دانشجویی در آلمان بستگی زیاد به شهری دارد که دانشگاه در آن واقع ‌است. در بیشتر ایالت‌ها، دانشجویان هنوز شهریه‌ای به دانشگاه نمی‌پردازند. ولی دانشجو برای تامین مخارج زندگی‌‌اش می‌باید ماهیانه در حدود ۶۶۰ یورو پول داشته ‌باشد.

دانشجو کجا و چگونه می‌تواند جایی برای زندگی پیدا کند؟

از طریق روزنامه‌ها، آگهی‌ها یا تابلوهای اعلانات. آپارتمان‌های اشتراکی(Wohngemeinschaft) یا خوابگاه‌های دانشجویی(Studentenwohnheim) امکانهای خوبی برای زندگی مناسب دانشجویی هستند. بعلاوه اداره‌ی امور صنفی و فوق برنامه‌ی دانشجویی (Studentenwerk)  وبخش روابط بین‌الملل دانشگاه مربوطه   (Akademisches Auslandsamt) هم در یافتن مکانی برای زندگی، به دانشجویان کمک می‌کنند.

آیا دانشجو در آلمان برای کارکردن نیاز به اجازه‌ی کار دارد؟

خیر، امّا در این مورد محدودیّت‌هایی وجود دارد. دانشجویان کشورهای غیرازاعضای اتّحادیّه‌ی اروپا، مجازند  تنها ۹۰ روز در سال کار کنند. از سوی دیگر در برخی ایالت‌ها، این دانشجویان اجازه دارند تنها در تعطیلات بین دو نیم‌سال تحصیلی کار کنند.

 بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

مهاجرت به استرالیا - مهاجرت - مهاجرت به استرالیا

 

۱۳۹۵ فروردین ۲۳, دوشنبه

اختلال شخصیت بدگمان

عنوان:اختلال شخصیت بدگمان

زندگی فراز و فرود زیادی دارد. هر چه سن آدم بالاتر می رود، به بار تجربه هایش اضافه می شود، نگاهش تغییر می کند و آرزوهایش دیگر آنهایی نیستند که در بچگی داشته. تغییر خیلی هم خوب است اما اگر در جهت درست باشد و انسان را به اهداف بلند و جایگاه شایسته برسانند.

برای اینکه از همان ابتدای جوانی بتوانیم با روش درست زندگی آشنا شویم، باید مسایلی را یاد بگیریم و تمرین کنیم که عقل و دل هر دو آن را تایید می کنند. در همین راستا، ما یک سری مسایل را که خوب است انسان تا پیش از ۳۰ ساگی بداند و یاد بگیرد، انتخاب کرده ایم که امیدواریم مفید و کاربردی باشند. همراهمان باشید.

۱. بدانید که دوستی ها تغییر می کنند
حتی صمیمی ترین دوستی ها هم در طول زمان تغییر می کنند. انسان ها نمی توانند همیشه همان رابطه ای را با هم داشته باشند که قبلا داشته اند. حتی اگر با کسی سال ها هم خانه هم بوده اید، بعد از دور شدن از هم، رابطه و حس هایتان تغییر خواهد کرد. یا مثلا دوستان دبیرستان دیگر همان هایی نیستند که در مدرسه با هم بوده اید. مخصوصا اگر ازدواج کنید، بیشتر از همیشه نگاهتان به دوستی تغییر می کند. بنابراین، به جای جنگیدن با این تغییرات یا افسوس گذشته را خوردن، خودتان را با این تغییرات وفق دهید و سعی کنید از حضور دوستان برای ارتقا سطح دانش و تجربه گرفتن استفاده کنید.

۲. خیلی احساساتی و رمانتیک نباشید
احساساتی بودن خوب است اما زیادی رمانتیک و درام بودن، خسته کننده است. زندگی باید هیجان داشته باشد. وقتی همه چیز خیلی آرام و در بهترین حالت پیش برود، بعد از مدتی حوصله سر بر و خسته کننده می شود. در ارتباط های خود واقعی باشید؛ یعنی وقتی حس عاشقانه ندارید، الکی ادا در نیاورید و خودتان باشید. تماشای فیلم های درام، موسیقی های آرام، حرف های عاشقانه، مهربانی زیاد و ... همه عالی هستند اما در حد تعادل. به یاد داشته باشید انسان ها تنوع و هیجان را بیشتر از تکرار دوست دارند.

۳. مدافع زنان دیگر باشید
از دوستان مونث خود حمایت کنید. لازم نیست فمنیست باشید یا در دفاع از حقوق زنان زیاده روی کنید، همین که نیازهای آنها را درک و تا حد امکان برآورده کنید، کافی است. یکی از بهترین اتفاق های دنیا این است که زنان با هم متحد و خوشحال باشند. در جامعه امروز بسیاری از زنان از هم دوری می کنند، اما اگر درک درستی از زن بودن داشته باشید، ارتباط های خود را با هم جنسان خود بهتر خواهید کرد.

۴. برای احساسات خود دلیل پیدا کنید
مثلا اگر در اینستاگرام خود دایم عکس گربه خود را به اشتراک می گذارید، حتما حیوانات را دوست دارید. پس در سازمان های حمایت از حیوانات عضو شوید و به طور داوطلبانه به این موجودات بی زبان کمک کنید. یا اگر فوتبال بازی کردن بهترین و شیرین ترین تفریح زندگی شما بوده است، در همین مسیر به فعالیت خود ادامه دهید. به طور مثال، مربی تیم فوتبال شوید. و انواع و اقسام کارهایی که حس های بسیار خوب و مثبت به شما می دهند. هیجانات و احساسات خود را در یک مسیر مشخص هدایت کنید تا موفقیت بیشتری را هم در زندگی شاهد باشید.

۵. زندگی خود را در دنیای مجازی سپری نکنید
اگر از آن دسته افرادی هستند که همه احساسات و روحیه لحظه ای خود را در فیس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند، توصیه می کنیم از این کار دست بردارید. به جای اینکه پای موبایل یا لپ تاپ باشید، به دوستان خود زنگ بزنید. با هم کافه، پارک یا ... بروید و در کنار نوشیدن یک چای/قهوه دلچسب، در مورد ناراحتی یا خوشحالی های خود حرف بزنید. وقتتان را در دنیای مجازی هدر ندهید. از واقعیت های زندگی در دنیای واقعی لذت ببرید.

۶. از لحظات تنهایی هم لذت ببرید
مثلا اگر غروب جمعه است و به هر دلیل تنها هستید، به جای اینکه زانوی غم بغل کنید و دایم به غروب دلگیر جمعه بد و بیراه بگویید، به این فکر کنید که فرصتی برای خلوت کردن با خود یافته اید. به خود، خواسته های قلبی، آرزوها، برنامه های آینده و حتی ارتباط هایتان فکر کنید. یا فیلم تماشا کنید. کتاب مطالعه کنید. این را بدانید که در تنهایی هم خیلی کارها می توان انجام داد که برخلاف تصور لذت بخش و جالب هم هستند.

۷. خودتان را با خودتان مقایسه کنید!
منظور از این جمله چیست؟ اینکه در این سن تقریبا بیشتر دوست های آدم یا ازدواج کرده اند و بچه دارند، یا درگیر کار و کسب درآمد هستند. گاهی ممکن است خودتان را با آنها مقایسه کنید و شاید حسرت زندگی فرد دیگری را بخورید. اما این را به یاد داشته باشید که موقعت زندگی همه آدم ها با هم فرق دارد. هیچ کس نمی تواند جای دیگری باشد. انسان ها فکر، علاقه، احساسات، روحیه و درآمدهای متفاوت از هم دارند. به همین دلیل شاید دوستان هم سن و سال شما، کاملا با شما فرق داشته باشند. لازم نیست خودتان را با دیگران مقایسه کنید، بلکه خودتان را زیر ذره بین ببرید. ببینید زندگی واقعی شما با آنچه که می خواهید چقدر شبیه هم هستند! آیا توانسته اید نیازهای درونی خود را برآورده کنید؟

۸. مراقب بدترین سناریوهای زندگی باشید
بدون شک وقتی به سن سی سالگی نزدیک می شوید، تجربه های تلخ متعددی در زندگی داشته اید: از شکست عشقی گرفته تا اخراج شدن از کار و ... اما هیچ کدام از آنها شما را از پای در نیاورده است. به خاطر داشته باشید همه آنها تجربه هایی بوده اند تا دفعات بعدی بهتر و درست تر تصمیم بگیرید. پس ذهنتان را با اشتباه هایی که گذشته و تمام شده اند، مشغول نکنید و فقط به عنوان یک تجربه به آن نگاه کنید. همان حرف همیشگی را با خود تکرار کنید: هر شکست، پلی است برای پیروزی. و واقعا هم همین طور است. وقتی پس از هر شکست، چشمانتان بیشتر به واقعیت های زندگی باز می شود، چرا دچار ناامیدی می شوید؟ اتفاقا درس بگیرید و تعداد شکست های خود را هر روز کم و کمتر کنید.

۹. ولخرجی نکنید
باید حواستان به خرج هایتان باشد. به جای اینکه هر آخر هفته با دوستان رستوران و بیرون بروید، سرگرمی های ارزان تر پیدا کنید. حساب و کتاب های خود را یادداشت کنید. بخشی از درآمد خود را پس انداز کنید. در خرید کفش و لباس و ... زیاده روی نکنید. این را بدانید که اکنون فرصت پول جمع کردن و پیشرفت است، اکنون توان زیاد کار کردن دارید و با بالا رفتن سن، انرژی و توان شما هم کاهش پیدا می کند. پس با فکر و حساب و کتاب خرج کنید.

۱۰. صداقت بهترین سیاست است
این را بدانید که صادق بودن و بیان حقیقت بهترین و ارزشمندترین ویژگی انسان ها است. این امر به سن ارتباطی ندارد. در هر سنی که باشید، وقتی صادق باشید و از دروغ و بهانه های بیهوده دوری کنید، محبوبیت بیشتری در میان دوستان و اطرافیان خواهید داشت. اما اگر بتوانید این ویژگی را تا پیش از سی سالگی در وجود خود نهادینه کنید، مطمئن باشید موفقیت های بیشتری در زندگی خواهید داشت. مثلا اگر خانه دوستی دعوت شده اید به جای اینکه بهانه بیاورید یا به دروغ بگویید، می روید و نروید، خیلی رک و بی پرده بگویید که می خواهید در خانه بمانید. یا اگر در محل کار، توان انجام کاری را ندارید، رک و بدون ترس بگویید بلد نیستید. لازم نیست در مورد افکار خود با دیگران حرف بزنید، لازم نیست مسایل خصوصی خود را بیان کنید، فقط راستگو باشید. وقتی صادق باشید، دیگران هم بیشتر شما را دوست خواهند داشت.

۱۱. زیاد سبزیجات مصرف کنید
همه آدم ها دوست دارند اندام زیبا و سالمی داشته باشند. برای این امر باید از سنین کم عادت سالم غذا خوردن را در خود نهادینه کنید. به جای فست فود و غذاهای ناسالم بیرون که در این سن جوانان به آن گرایش دارند، میوه و سبزیجات مصرف کنید.