مکانیزم یادگیری نتورک پلاس در تخصصی ترین اینستیتو آموختن کامپیوتر در کشور
برای اینکه هنگام خرید چاپگر زمان طولانی را صرف مقایسه و بررسی محصولات نکنید بهتر است قبل از رفتن به مراکز خرید یا خرید آنلاین تصمیم بگیرید که چاپگر لیزری یا چاپگر جوهر افشان می خواهید و ویژگی ها و گزینه هایی که برای شما اولویت دارند مثل امکانات شبکه ای ، سرعت چاپ، کیفیت چاپ، ظرفیت کاغذ، اندازه و وزن را در نظر بگیرید. آنچه که در انجام یک خرید آسان و بدون اتلاف وقت موثر است در واقع تعدادی تصمیم گیری می باشد که محدوده قیمت کالای مورد نظر شما اغلب در آخر آنها قرار می گیرد. مواردی همچون تعداد صفحاتی که هر کارتریج چاپگر چاپ می کند و اینکه به صورت خودکار می تواند دو روی کاغذ چاپ کند، از جمله مواردی هستند که باید به آنها توجه کرد. در این مطلب به ویژگی هایی از چاپگر می پردازیم که باید مورد توجه قرار گیرند.
موسسه پارسه بهترین دوره های آموزش نتورک پلاس برگزار می کند.
موسسه پارسه آسیا بهترین دوره های آموزش تعمیرات کپی برگزار می کند.
عمر مفید لپتاپ چقدر است؟
كارشناسان و فعالان بازار معتقدند طول عمر یك دستگاه تحت تاثیر عوامل مختلفی چون، نحوه استفاده، ورود تكنولوژیهای نوین و مدلهای مبتنی بر تكنولوژیهای جدید و عوامل دیگری از این دست متفاوت است. ولی به طور میانگین عمر مفید یك لپتاپ دو تا سه سال تخمین زده شده است. البته لپتاپهای برخی از برندها مانند اپل طول عمر بیشتری نسبت به برندهایی نظیر لنوو، اچ پی، دل و... دارند.
البته این نكته را در نظر داشته باشید كه شركتهای عرضه كننده هر كدام بنا بر حساسیتی كه روی برندی كه عرضه میكنند دارند طول عمر لپتاپهایشان را بالاتر از سایر برندها اعلام میكنند.ولی اكثر كارشناسان طول عمر لپتاپ را دو تا سه سال تخمین زدهاند و میگویند ممكن است خرابی یك قطعه در نگاه اول به معنی پایان یافتن عمر یك لپتاپ نباشد. ولی عدم یافتن قطعه در بازار، به دلیل عرضه مدلهای جدید كه بر تكنولوژیهای نوین مبتنی هستند خط قرمزی روی ادامه حیات لپتاپ میكشند.
برخی از فعالان بازار نیز معتقدند لپتاپهای برخی از برندها كه مدت گارانتی آنها از طرف شركتهای عرضهكننده تنها یكسال است، عمر مفید كمتری نسبت به سایر برندها كه از خدمات پس از فروش سه ساله بهرهمندند دارند. به عنوان مثال یكی از فعالان بازار ادعا میكند برخی از لپتاپهای لنوو،اچ پی و دل عمر مفیدی در حد یك سال دارند كه البته عرضه كنندگان این لپتاپها نسبت به این موضوع واكنش نشان میدهند.
موسسه پارسه بهترین دوره های آموزش تعمیرات هارد برگزار می کند.
آموزش تعمیرات فتوکپی و آموزش تعمیرات کپی به صورت کاملا تخصصی در موسسه پارسه برگزار می گردد.
هارد یا دیسک سخت وسیلهای است با یک یا چند صفحه که سطح آنها با موادی پوشش داده شده که بتوان دادهها را به طور مغناطیسی بر روی آنها ضبط نمود. این وسیله علاوه بر صفحههای مذکور حاوی هدهای خواندن/نوشتن، سازوکار تعیین محل هد، و موتوری است که در محفظهای جای داده میشود تا از آلودگیهای خارجی در امان باشد. این محیط محافظت شده به هدها امکان میدهد تا به اندازهٔ ۱۰ تا ۲۵ میلیونیم اینچ از سطح صفحهای که عموماً ۳۶۰۰ تا ۷۲۰۰ دور در دقیقه میزند فاصله داشته باشد بنایراین حجم دادههای قابل ذخیرهسازی وسرعت دستیابی به آنها نسبت به فلاپیدیسکها بسیار بیشتر است. در دیسکهای سخت جدید که به آنها دوربالا نیز گفته میشود، سرعت چرخش دیسک به ۱۵۰۰۰ دور در دقیقه میرسد
موسسه پارسه بهترین دوره های آموزش تعمیرات کامپیوتر برگزار می کند.
آموزش تعمیرات هارد و تعمیر هارد و ریکاوری اطلاعات هارد در موسسه پارسه به صورت حرفه ای برگزار می گردد.
ظرفیت دیسکهای سخت به مراتب از فلاپی دیسکها بیشتر بوده و هر روز به ظرفیت آنها افزوده میشود؛ به عنوان مثال امروزه ظرفیت متوسط دیسکهای سخت در حدود ۳ ترابایت است. بیشترین ظرفیت یک هارد درایو مربوط به میباشد که در آگوست ۲۰۱۵ در همایش شرکت سامسونگ از آن رونمایی کرد. در دیسکهای سخت چند صفحه دیسک جای داده میشود تا دیسک گردان بتواند به بیش از یک صفحه دستیابی داشته باشد
شرکت مایکروسافت دارای دوره آموزشی شبکه های فراوانی است که بطور رسمی و غیر رسمی در بیشتر نقاط دنیا برگزار میشود. مانند دوره آموزش شبکه و آموزش شبکه های کامپیوتری در پایان هر دوره هر دانشجو میتواند با گذراندن آزمونهای بینالمللی مدرک آن دوره را از شرکت مایکروسافت اخذنماید و به عنوان کاربر حرفهای شرکت در آن دوره شناخته شود و برای دستیابی به مدرک مهندسی مایکروسافت هر دانشجو باید هفت دوره را با موفقیت بگذراند و در آزمون نهایی هر دوره نیز پذیرفته شود. پس از پایان دوره آن دانشجو به عنوان مهندس مایکروسافت در کل دنیا با یک شناسه کاربری منحصر به فرد شناخته میشود.
آموزش تعمیرات تلویزیون و آموزش تعمیرات مانیتور یا به عبارتی آموزش تعمیرات led و آموزش تعمیرات lcd به صورت کاملا تخصصی در موسسه پارسه برگزار می گردد .
نمایشگر یا پایشگر یا به انگلیسی مانیتور (انگلیسی: Monitor) دستگاهی است که تصویر تولیدشده توسط آداپتور تصویری رایانه بر روی آن نشان داده میشود. نمایشگر توسط کابل به آداپتور تصویری متصل میشود.
نمایشگرهای با قابلیتهای متفاوت برای کاربردهای خاص تولید میشوند:
نمایشگر تکرنگ که فقط سیاه و سفید و رنگ خاکستری را نشان میدهد.
نمایشگر دو یا چندرنگ که رنگ متن و کادر متن را میتواند تغییر دهد.
نمایشگر تمامرنگی یا سوپر ویجیای که بیش از بیست میلیون رنگ تولید میکند و تصاویر نسبتاً طبیعی عرضه میکند.
در حال حاضر نمایشگرها در چهار نوع تولید میشوند:
تلویزیون یا دورنما (به فرانسوی: Télévision)، سامانهای ارتباطی برای پخش و دریافت تصاویر متحرک و صداها از مسافتی دور است. همچنین دستگاه گیرنده در این سامانه، تلویزیون نام دارد. امروزه در ایران، به مجموعه فراهم کننده و پخش کننده برنامههای تلویزیونی، سیما گفته میشود.
آموزش تعمیرات تلویزیون و آموزش تعمیرات مانیتور یا به عبارتی آموزش تعمیرات led و آموزش تعمیرات lcd به صورت کاملا تخصصی در موسسه پارسه برگزار می گردد .
از جان لوگی برد دانشمند و مخترع اسکاتلندی به عنوان مخترع تلویزیون یاد میشود، گرچه دانشمندان و مخترعان بسیار دیگری مانند پائول نیپکو، بوریس روزینگ، ولادیمیر زورکین و فیلو فارنزورث از اواخر سده ۱۹ میلادی تاکنون در توسعه و تکمیل فناوری تلویزیون نقش مؤثر داشتهاند.